Uw gouden munten en/of baren betalen

GoudSparen.nl geeft u, wanneer u gebruik maakt van het ‘goud sparen systeem’, telkens in het begin van de maand een mail waarin de volgende betaalopties zitten:

iDeal

Met iDeal kunt u veilig, vertrouwd en eenvoudig uw bestelling van het gespaarde goud online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor apart hoeft aan te melden. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.
Wilt u uw goud betalen: kies dan uw bankinstelling en geef uw bankrekeningnummer in. Daarna betaald u via het voor u bekende betaalsysteem.
Wilt u goud sparen en heeft u dus een Nederlandse bankrekening; maak dan aub van de iDeal optie gebruik.

 

Bancaire Overboeking

Indien u geen bankrekening heeft waarmee u de mogelijkheid heeft om met iDeal te betalen is dit geen probleem want dan kun u ook nog betalen via een overboeking per bank.
U kunt uw bestelling dus ook gewoon aan ons voldoen per overboeking. U ontvangt van ons, na het plaatsen van uw goud bestelling, een email waarin u alle informatie kunt vinden om uw betaling te voldoen. Gelieve binnen 48 uur het totaalbedrag van uw faktuur over te maken onder vermelding van uw bestelnummer. Zodra bij ons uw betaling binnen is, zullen wij uw order verwerken en het bestelde goud aan aan u toezenden. Maakt u gebruik van het goud sparen systeem, dan wordt uw bestelling in overleg aan u toegezonden.
(Deze betaal optie per bank geldt ook voor onze Belgische klanten. Op de aan u gestuurde bevestigingsmail staat ons internationale IBAN nummer vermeld.)

 

Bancontact

Ook Belgische klanten kunnen gebruik maken van ons ‘goud sparen systeem’. Voor onze Belgische klanten hebben wij de mogelijkheid te betalen via Bancontact. De veilige en snelle methode om via uw bankaccount online uw betaling te verrichten. Geef uw cardnummer op, en volg de aanwijzigingen op het voor u bekende scherm bij uw bank.
(Indien u deze mogelijkheid niet heeft, kunt u gebruik maken van de bancaire overboeking!)

 

Ophalen en langskomen

Misschien kost het iets meer tijd, maar indien u wilt bent u altijd van harte welkom om uw bestelling van uw goud producten af te komen halen.
Natuurlijk zonder kosten, maar maakt u aub wel even een afspraak. Wij zijn namelijk alleen op afspraak open met onze winkel.
Maar…. wel gezellig en de koffie wel klaar!

 

U heeft, zoals u ziet, alle betaalmogelijkheden tot uw beschikking om de door uw gekozen optie te accepteren.
Mocht u nog vragen en/of suggesties hebben, dan horen wij dit van GoudSparen.nl graag!