Wij willen het sparen van goud gaan promoten via dit ‘goud sparen systeem’. Om voor alle partijen de kosten zo laag mogelijk te houden, want kosten en rendement bijten elkaar namelijk, is het niet mogelijk om na elke betaling een verzending te doen.

In eerste instantie willen wij na minimaal een periode van 4 maanden gaan uitleveren. Het komt er dus op neer dat indien in 4 termijnen heeft voldaan, en uw eerste product termijnen zijn voldaan, wij het goud fysiek aan u verzenden. Maar nu kan het echter zo zijn dat u voor een product heeft gekozen welke een langere betaaltermijn heeft dan 4 maanden. In dat geval kiest u dus zelf aan de hand van het gespaarde maandbedrag, na welke periode uw munt of baar is afbetaald. Zodra het eerste product is voldaan, kunnen wij tot levering overgaan. Wij zullen dit natuurlijk met u in overleg bepalen.

Er is voor deze manier van sparen gekozen omdat dit de verhouding tussen goud sparen en kosten goed in evenwicht houdt.

Misschien maakt u ook al gebruik van onze ZilverSparen.nl optie. U weet dan dat wij hier een termijn van 3 maanden aanhouden maar dit heeft te maken met het feit dat zilver sparen qua bedragen lager is dan het systeem van goud sparen. Wij moet dus bij de site van GoudSparen.nl een iets andere levertijd aanhouden.

U bent overigens hier bij GoudSparen.nl ook in de gelegenheid om gewoon gouden munten en goudbaren direct aan te kopen. In dat geval hanteren wij, na het betalen van uw munten en/of baren, een gemiddelde levertijd van 5 werkdagen.
Bovenbeschreven termijn heeft dus alleen betrekking op het ‘goud sparen systeem’ welke wij hier promoten.
Directe aankoop van goud wordt dus na gemiddeld 5 werkdagen geleverd!