OVER GOUDSPAREN.NL

Lang voordat wij deze website GoudSparen.nl hebben geopend, zijn wij als eerste begonnen met de website Maple Leaf.nl; Deze speciaal-site is opgericht om beleggers en verzamelaars te informeren met betrekking tot alles wat er gebeurd rond de goudenzilverenplatina en palladium Maple Leaf munten. Op deze informatie website kunt u Maple Leaf munten kopen, maar ook alles lezen over andere aspecten die te maken hebben met deze bekende edelmetaal munt uit Canada. Deze informatieve website kan dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Als vraagbaak voor Maple Leaf munten, maar ook als website voor het kopen van Maple Leaf munten.

Daarna kwamen we op een punt dat we wilden gaan uitbreiden naar een website welke alle belangrijke munten en baren kon leveren. Uiteindelijk is dit de website MuntenBaren.nl geworden. Een algemene verkoopsite voor gouden en zilveren munten en baren. Op deze site kunt u dus de belangrijkste gouden en zilveren beleggingsproducten aanschaffen.

Nu zagen wij tijden de Corona uitbraak dat edelmetalen stevig in de lift zaten en dat er een grote vraag was naar edelmetalen.
Wij houden graag direct contact met onze klanten en proberen altijd te luisteren.

Het viel ons op dat veel klanten altijd gingen kopen in ‘roerige tijden….’ en gingen hier over nadenken:

  • Maakte een edelmetaal een sprong (omhoog of omlaag), dan zag je de bestellingen toenemen. Echter zijn wij een voorstander van het principe ‘kostengemiddeld effect’. M.a.w.; periodiek aankopen, welke bewezen heeft de meest rendabele manier te zijn bij beleggen. Hierdoor spreid je namelijk je aankoopgemiddelde.
  • Daarnaast kwam er ook naar voren dat er een groep mensen waren die er tegenop zagen om in 1x een groot bedrag te moeten neerleggen.
  • En daarnaast waren de meeste mensen natuurlijk ook niet bezig om dagelijks de goudkoers en zilverkoers in de gaten te houden….

Nu was 1+1+1 dus 3 geworden en was de website ZilverSparen.nl geboren als eerste website. Deze werd echter zo positief ontvangen dat wij dus meteen het ‘gouden broertje’ hebben ontwikkeld; GoudSparen.nl!

Wij hopen dat u zich aansluit bij ons ‘goud sparen systeem’. En mocht u nog vragen of suggesties hebben over de site, of zoekt u een product welke niet op onze site te vinden is; laat het ons dan weten!
Wij hopen dat we op deze manier goud weer een stukje toegankelijker hebben kunnen maken want wij zijn echt van mening dat goud in de toekomst een essentieel asset gaat worden.

Op de website ‘Goud Sparen’ en de toekomst van edelmetaal!

Het ‘Goud Sparen’ team.